Just another WordPress.com weblog

“Baarmoederhalskanker vaccin helpt totaal niet”, aldus één van de onderzoekers!

Een reactie plaatsen

Eén van de hoofdonderzoekers die betrokken is bij de ontwikkeling van het veel besproken baarmoederhalskanker vaccin heeft uit de school geklapt. Het is uitermate ongebruikelijk dat één van de mensen die binnen Big Pharma zelf betrokken is bij de ontwikkeling van vaccins c.q. geneesmiddelen zo’n openheid van zaken geeft. Het betreft Mw. Dr. Diane Harper die in een exclusief interview met de Sunday Express aangaf dat het vaccin niet werkzaam is. ” Het vaccin zal géén daling van het aantal baarmoederhalskanker gevallen te zien geven” zo stelt zij.

Dr. Harper benadrukte de rol van Marketing in de promotie van dit vaccin en vond dat ouders gewaarschuwd moeten worden tegen de mogelijke bijwerkingen van dit vaccin. Zij concludeerde dat het vaccin veel gevaarlijker is dan de ziekte die het claimt te voorkomen.

Schokkend nieuws en zeker voor al die ouders die zich hebben laten leiden door de immense marketing campagnes en nu bevestigd krijgen dat ze hun dochters aan grote risico’s hebben bloot gesteld.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s