Just another WordPress.com weblog

Terug van weg geweest.

Een reactie plaatsen

Het is al met al lang geleden dat ik mijn laatste bijdrage op CCGFORUM schreef.

De verklaring is heel eenvoudig, we hebben zeer hectische maar ook positief spannende jaren achter de rug. We hebben gewerkt aan een bijzondere ontwikkeling zowel in diagnostische zin als therapeutisch. De komende tijd ben ik voornemens om daar wat over te delen op dit blog. Ook zijn er bijzondere ervaringen inzake gluten, brood en gezondheid die ik graag wil delen. Vanwege de toenemende belangstelling vanuit het buitenland zal ik ook zo nu en dan een bericht in het Engels plaatsen.

Wordt vervolgd dus, tot spoedig.

Onderstaand nog even een recente foto van een Schotse Hooglander. Af en toe zal ik wat eigen werk qua natuurfotografie delen om de blogs wat op te fleuren.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s