Just another WordPress.com weblog

Bepaling Jodium depot

2 reacties

Via het CCG te Zeewolde kunt u een laboratoriumtest laten uitvoeren om te bepalen wat het niveau van uw jodium depot is. Op basis daarvan kunt u een gericht advies krijgen hoe u dit depot kunt optimaliseren. Een optimale jodiumspiegel heeft grote gevolgen voor uw gezondheid.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

2 thoughts on “Bepaling Jodium depot

 1. Beste Wim,
  Met grote interesse heb ik alle jodium problemen gelezen.Mijn vrouw had vorig jaar 6 maanden lang een zware misselijkheid,waar we zelfs een paar keer voor naar de eerste hulp zijn geweest.Het ziekenhuis heeft haar binnenste buiten gekeerd en niets gevonden.Wel werd parkinson gevonden.Om hier zekerheid over te krijgen,kreeg ze een nucleair hersenonderzoek met jodium pillen.Na s,avonds de eerste pil genomen te hebben,was s,morgens tot onze grote verbazing de misselijkheid verdwenen.Ze was 10 kilo afgevallen en begon te eten of haar leven er van af hing.Na een paar weken begon die misselijkheid weer en is ze kelppillen gaan slikken tot grote tevredenheid.De specialisten snappen er niets van en doen er verder ook niets mee,terweil velen kampen met onverklaarbare misselijkheid.Heb jij idee welk orgaan jodium te kort komt?Groeten Hans

  • Beste Hans,

   Dat is een interessante casus.
   Er is ook een gemeenschappelijke relatie tussen misselijkheid en Parkinson. En dat is de neurotransmitter functie van Dopamine.
   Jodium speelt een belangrijke rol bij de functie van diverse Dopamine receptoren.
   Grote kans dat ze fors jodium tekort komt.

   Mvg. Wim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s