Just another WordPress.com weblog

Nationale Cholesterol Test is doorzichtige marketing actie industrie

2 reacties

Test houdt mythe in stand, ‘klik’ om verder te lezen

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

2 thoughts on “Nationale Cholesterol Test is doorzichtige marketing actie industrie

  1. Cholesterol is een HOAX. De grootste leugen van de laatste 100 jaar. En deze leugen maakt van gezonde mensen patiënten. En ze laten dit zich aanleunen. De enige die hier belang bij heeft is de farmaceutische industrie. Cholesterol is van levensbelang. Zonder cholesterol kun je niet leven. Je lichaam regelt zélf de cholesterol aanmaak. Voeding heeft weinig of geen invloed op de hoogte van je cholesterol. Cholesterolverlagende middelen leiden JUIST tot hart- en vaatziekten. ARTSEN: vraag naar bewijzen. Die zijn er niet. Hart- en vaatziekten worden NIET veroorzaakt door cholesterol. Veel studies hebben echter aangetoond van mensen met een laag cholesterolgehalte net zoveel aderverkalking hebben als mensen met een hoog cholesterolgehalte. Veel van deze feiten zijn al tientallen jaren geleden gepresenteerd in medische tijdschriften en boeken maar zijn door de voorstanders van het z.g. Hart-dieet idee nooit aan het publiek bekend gemaakt.
    De reden waarom leken, doktoren en de meeste wetenschappers zijn misleid is omdat tegengestelde resultaten systematisch genegeerd en verkeerd geciteerd worden in de wetenschappelijke pers. De farmaceutische industrie is zeer machtig en heeft grote invloed, ook op artsen en wetenschappers. Hun enige belang is zoveel mogelijk geld te verdienen. Hart- en vaatziekten ontstaan door plantaardige vetten/olien en suiker(ook kanker). Plantenvet voedt je cellen niet. Juist het gebruik van dierlijke vetten en eiwitten zijn gezond. Maar daar verdient de voedingsindustrie weer niet aan. Tja, geld is belangrijker dan jou gezondheid. We weten dat artsen medicijnen studeren en geen geneeskunde. Er is nooit één enkel medicijn gemaakt dat mensen geneest. Vreemd hè, terwijl we toch zoveel doneren aan allerlei ‘gezondheidsorganisaties” die er voor elke “ziekte” bestaat. Denk maar eens na waarom dit is.

  2. Dank voor uw instemming. Helder verhaal.

    Mvg. Wimn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s