Just another WordPress.com weblog

Klachten na Pfeiffer

9 reacties

Talloze mensen die ooit ziekte van Pfeiffer hebben gehad klagen jaren later nog over een verminderde energie. In de reguliere geneeskunde is er geen verklaring voor dit fenomeen en wordt in extreme gevallen vaak gesproken van een Chronisch Vermoeidheid Syndroom of Post-Viraal syndroom.
Er is echter een vrij simpele oplossing voor dit probleem. Deze mensen hebben een zogenaamde ‘EBV blokkade’. EBV staat voor Epstein-Barr virus, de veroorzaker van Pfeiffer. De aanwezigheid van deze blokkade is simpel aan te tonen met een isopatisch middel dat gemaakt is van de virus. Met dit zelfde middel kan de blokkade opgeheven worden.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

9 thoughts on “Klachten na Pfeiffer

 1. Ok… ! En waar kan je dat het beste laten doen?

 2. Graag zou ik ervaringen willen van mensen die EBV hebben gehad en daarna de bekende klachten met een isopatisch dat tegen dit virus werkt. Ik heb al ik weet niet gedaan en nu staat er:’Met dit middel kan de blokkade opgeheven worden’. Ik kan het niet geloven. Graag reacties.

  • Mochten er geen spontane reacties komen dan wil ik best een oproep in onze e-Nieuwsbrief dorn in een latere fase. In de loop van de jaren heb ik vele, vele patiënten voor de dit euvel met succes behandeld.

   Mvg. Wim

  • Ik heb eerder de ziekte van Pfeiffer gehad, dacht daar van af te zijn, maar ik bleef een verminderde energie houden. Na het isopatisch middel te hebben gebruikt, is mijn energie eindelijk weer terug op hoe het voor de ziekte was. Ik kan het aanbevelen wanneer je klachten houd na Pfeiffer.

 3. Beste Wim,
  Een aantal jaar geleden hebben een vriendin van mij en ikzelf contact met jou gehad over CHD-FA, de werking en Afrika… Wij hebben toen Secomet V gebruikt met een paar witte pilletjes tegen de Pfeiffer..
  Mijn zoon heeft een paar jaar geleden ook Pfeiffer gekregen en zit nu nog niet lekker in zijn puberende vel. Nu dacht ik, wellicht zou hij ook aan de Secomet moeten opdat de stof CHD-FA hem wellicht kan helpen. Daarnaast, het is voor legio zaken goed.
  Echter lees ik hier dat de EBV blokkade opgeheven dient te worden, doet Secomet dit of een geheel ander middel? Indien het een ander middel betreft zou jij mij de naam van deze willen door geven?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s