Just another WordPress.com weblog

Ziek van lekkende Siliconen-implantaten

2 reacties

De Siliconen borstimplantaten zijn in het nieuws vanwege de gezondheidsrisico’s die lekkende protheses met zich meebrengen. Uit ervaring in de praktijk weet ik dat vrouwen die dit betreffen inderdaad heftige klachten kunnen ontwikkelen a.g.v. siliconen die door het lichaam gaan ‘wandelen’.

U kunt dan denken aan klachten zoals:

– gewrichtspijnen,
– gevoelige spieren,
– vermoeidheid,
– gezwollen handen en voeten,
– rode vlekken en huiduitslag,
– slaapstoornissen,
– rusteloosheid,
– problemen met oriëntatie en geheugen,
– hoofdpijn,
– ademhalingsstoornissen,
– gevoelsstoornissen,
– verhoogde gevoeligheid voor infecties.

Regulier medisch gezien is er, behalve natuurlijk de noodzakelijke verwijdering van de lekkende implantaten, geen oplossing voor. Ik heb de ervaring dat met een zorgvuldig afgestemde therapie de behandeling van een siliconen-belasting in het lichaam prima is te doen.

Voor meer informatie: wim@ccgonline.eu

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

2 thoughts on “Ziek van lekkende Siliconen-implantaten

 1. Ik zou u gaarne wijzen op de onderstaande website:

  http://www.cossnederland.eu

  of

  cosskids

  in de zoekregel

  Groetjes

  COSSkids Nederland

 2. Één van de belangrijkste facetten van siliconen-migratie uit lekkende implantaten is dat de stof via de bloedbaan door het gehele vrouwenlichaam “reist”. Het stapelt zich in alle organen, verstopt de lymfen en de haarvaten, ook in de hersenen, en tast het weefsel aan. Een zwangere vrouw met lekkende implantaten draagt een extra levend orgaan, de embryo in de baarmoeder. Ook over de placenta “reist” het siliconen drop-out met de zwaar toxische weekmakers uit de gel, het ongeboren kindje in en blokkeert daar de gezonde ontwikkeling van de foetus in wording. Siliconen zijn eiwit aanhangers en samen met de chemische drop-out zorgt het er voor dat processen waarbij gecodeerde eiwitten gebruikt worden hun werk niet meer kunnen doen. In de hersenen ontstaan ontwikkelings-malversaties als “Dubbel Cortex Syndroom” bij meisjes. Jongens zijn slechter af omdat dit een effect is op het X chromosoom, waarvan de jongens slechts één hebben, meisjes twee, kan dit bij jongens lijden tot een “lissenfalie” die het kind weinig kansen voor de toekomst biedt. De bewijzen voor deze theorie zijn al jaren in ons bezit. Ook de medici zijn ervan op de hoogte daarom is het onbegrijpelijk dat men dit medische onrecht laat doorgaan. Honderden kinderen zijn ons bekend met allerlei gradaties van geboorteafwijkingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s