Just another WordPress.com weblog

De mythes over afvallen en voeding

1 reactie

De mythes over afvallen en voeding zijn velen en ze zijn hardnekkig. Ik heb er op deze blog al eerder aandacht aan besteed, maar wil het nogmaals noemen.

De laatste tijd hebben we uitstekende ervaringen opgedaan met de methode van Yvonne Lemmers (www.gripopkoolhydraten.nl) . Een methode die zeer is aan te raden. In het volgende artikel dat dateert van 2008 maar nog niets aan actualiteit heeft ingeleverd, leest u meer over deze inzichten

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

One thought on “De mythes over afvallen en voeding

  1. Een belangrijke opmerking uit het artikel is dat het eten van geraffineerde koolhydraten leidt tot vergroting van de insulineproductie. Deze grotere insulineproductie leidt weer tot het vergroten van de energievoorraad in vetopslag.
    Sinds een half jaar doen mijn vrouw en ik aan Clean-Eating
    Waarbij we ons richten op natuurlijke producten.
    Voordeel is dat we meer energie hebben, het sporten makkelijker gaat en we in het geheel gezien meer energie hebben. Erg prettig.
    Overigens is alleen het begin lastig. Als je het eetpatroon veranderd hebt, gaat het verder best goed. Trakterende collega’s gaan er op den duur rekening mee houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s