Just another WordPress.com weblog

Migraine en de economie.

1 reactie

Volgens berichten in de pers kost migraine de Nederlandse staat jaarlijks alleen al €1,7 miljard door het verlies van 5,4 miljoen arbeidsdagen. Tel daarbij nog op het formidabele bedrag vanwege het gebruik van vaak dure pijnstillers en artsenbezoek en we kunnen zonder overdrijven stellen dat deze ene medische indicatie een aanzienlijke rol speelt in het overheidsbudget voor de gezondheidszorg.

Het is bizar om te bedenken dat met een natuurlijke behandeling, tegen een fractie van de reguliere behandelkosten, migraine in de meeste gevallen volledig te herstellen is zónder blijvende medicatie. De bezuiniging die dat zou opleveren is immens.

 

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

One thought on “Migraine en de economie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s