Just another WordPress.com weblog

“Alarm RIVM over resistente bacterie” kopt het ND vandaag

3 reacties

“Bij steeds meer mensen hebben antibiotica niet het gewenste resultaat omdat ze zijn besmet met een bacterie die resistent is tegen antibiotica”, aldus het ND. Een terechte zorg, want wanneer er op grote schaal resistente bacteriestammen komen dan zijn de problemen niet te overzien.

Het is in dit verband alleen te betreuren dat er geen aandacht besteed wordt aan natuurlijke oplossingen van dit probleem. De in het berichtje genoemde beruchte ziekenhuisbacterie, de MRSA bacterie, is namelijk niet resistent tegen het eerder in deze blog genoemde Fulvinezuur. En het bijzondere van Fulvinezuur is dat het ook geen resistentie veroorzaakt. De meeste pathogene (=ziekte verwekkende) bacteriën en virussen zijn inmiddels onderzocht in relatie tot Fulvinezuur en het opmerkelijke is dat ze geen van allen bestand zijn tegen deze natuurlijke substantie. Ook in onze praktijk hebben we deze ervaringen. Het zou goed zijn als de beleidsmakers daar eens kennis van zouden nemen.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

3 thoughts on ““Alarm RIVM over resistente bacterie” kopt het ND vandaag

 1. Beste;

  met U hoop ik dat de beleidsmakers daar oog

  voor hebben om fulvinezuur te in aanmerking te nemen.

 2. hallo,
  ik wil het zeer zeker gaan gebruiken
  voor de ziekte van lyme
  maar de ene keer zit het in een klein flesje(met alcohol?)
  de andere keer zit het in een literfles
  een poedervorm heb ik gezien
  en een product met toevoegingen maar dan voor paarden ..
  elke firma geet het weer een andere naam….en andere toevoegingen
  en waarschuwt voor de anderen..
  er is een ayurvedische versie(gewonnen in de hymalaya)
  wat is wijsheid in deze?

  zoudt u daar uw licht over willen laten schijnen?
  A.M.

  • Wijsheid is, dat er maar één geheel zuivere vorm is. Alle andere varianten, inclusief die uit de Himalaya zijn vervuild met zware metalen en andere toxische stoffen uit ons milieu. Anno 2011 is Fulvinezuur niet meer zuiver uit de natuur te halen. De vorm die wij hebben is middels een biogenerator in het lab geproduceerd en is 100% zuiver. Deze werkwijze is wereldwijd gepatenteerd. We hebben dit preparaat in twee vormen, een concentraat dat vermengd moet worden met water of een tabletvorm. Voor informatie info@ccgonline.eu

   Mvg. Wim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s