Ccgforum's Weblog

Just another WordPress.com weblog

De leugen regeert en angst is het middel.

Een reactie plaatsen

Ik heb vanavond de persconferentie in Nieuwspoort gevolgd op TV. Klink en consorten hebben daar een geweldige actie opgevoerd met als uitkomst: Ook zwangere vrouwen (meer dan 4 maanden) en kinderen vanaf 6 maanden moeten gevaccineerd worden. De kritiek van andersdenkenden wordt afgedaan als ‘indianenverhalen’. En deels terecht. Er zijn idiote complottheorieën in omloop die volstrekt ongeloofwaardig zijn. Gemakshalve wordt alles wat niet beleid bevestigend is op één hoop gegooid. Dat is onjuist. De dramatische bijwerkingen die de ‘gewone’ kindervaccinaties in veel gevallen hebben [en waar we in de praktijk dagelijks mee te maken hebben] worden door het RIVM al niet serieus genomen, laat staan dat ze zullen toegeven dat dit vaccin daar nog meer ellende aan zal toevoegen. De tijd zal leren wie gelijk heeft.

Het zij zo, u moet het zelf maar bepalen. De leugen regeert, het verbaast me niets en de media vertolkt deze leugen maar al te graag. Kennelijk is eerlijke en dus gezond kritische journalistiek een zeldzaamheid geworden. Ik zal u de komende jaren in een apart deel van deze weblog op de hoogte houden van de gevolgen die ik dagelijks ga tegenkomen van dit vaccin.

Ten overvloede verwijs ik u nog even naar de eenvoudige en effectieve oplossing die er is voor de Mexicaanse griep (zie onder ‘Casuïstiek’).

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Verder nog actief binnen een tweetal andere bedrijven die primair gericht zijn op gezondheid, gezondheidsbevordering en verbetering van vitaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s