Just another WordPress.com weblog

Casuïstiek: Mexicaanse Griep

5 reacties

Al eerder is er op deze weblog melding gemaakt van de opvallende effectiviteit van Fulvinezuur (CHD-FA; Carbohydrate Dirived Fulvic Acid) tegen pathogene (=ziekteverwekkende) bacteriën, virussen en schimmels. Ook tegen het Mexicaanse griepvirus is deze 100% natuurlijke substantie verrassend effectief.

Donderdag jl. werd ik gebeld door een cliënt die aangaf dat hij de diagnose Mexicaanse Griep had gekregen. Alle verschijnselen wezen daar ook op. Het betrof een musicus die vandaag (zaterdag) ergens als dirigent moest optreden, maar hij zag dat niet doorgaan op deze manier. Hij vroeg me of wij er misschien een oplossing voor hadden. Hij is diezelfde middag begonnen met stomen met Fulvinezuur. We maken daarvoor gebruik van een inhalator waarin Fulvinezuur samen met wat heet water en wat eucalyptus wordt gemengd. Om de 2-3 uur enkele minuten stomen, dat is alles. Al na de eerste keer stomen, zo vertelde hij me gisterenmiddag, was er een verbetering merkbaar. Die verbetering zette door en de volgende ochtend was hij koortsvrij. Het hoesten was al veel minder. Nog wel moe, maar zodanig opgeknapt dat hij vandaag gewoon naar z’n uitvoering kon gaan.

Een spectaculaire verbetering in nog geen 24 uur. Dit is een geweldige illustratie van de effectiviteit van Fulvinezuur bij de behandeling van (luchtweg)infecties, inclusief de Mexicaanse griep.

Follow-up maandag 09-11-09:

Het gaat heel goed, zaterdag een prima uitvoering gehad. Geen terugslag gehad zondag. Energie heeft zich hersteld, voelt zich energiek. Slijmvliezen geven nog wat lichte uitscheiding. Advies: nog even doorgaan met 2x daags stomen totdat slijmvliezen helemaal rustig zijn.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

5 thoughts on “Casuïstiek: Mexicaanse Griep

 1. Ik heb het web afgezocht naar producten met fulvinezuur en enkele gevonden maar twijfel over de betrouwbaarheid hiervan. Kan iemand hier z’n licht over laten schijnen en mij eventueel vertellen waar en hoe ik aan een hoogwaardig fulvinezuurhoudend product kom?

  • Beste Pim, het probleem met Fulvinezuur is dat het een enorme bindingscapaciteit heeft waardoor het in de natuur altijd zware metalen en andere toxines bevat. Het is anno 2009 niet zuiver in de natuur te winnen. Zelfs monsters uit de Himalaya blijken vervuild te zijn met zware metalen. Alleen CHD-FA (Carbohydrate Derived Fulvic Acid), dat wordt gemaakt middels een gepatenteerd proces onder gecontroleerde omstandigheden is de de enige zuivere vorm van Fulvinezuur. In Nederland kun je dat krijgen via CCG (info@ccgonline.eu).
   Voor de inhalatie toepassing hebben we dan een speciale vorm CHD-FA unformulated, dat kan namelijk niet met dezelfde vorm die voor inwendig gebruik geschikt is.

   Mvg.

   Wim

 2. Fraai dat het stomen met fulvinezuur effect heeft gehad in het door jou genoemde geval. Nu verwacht ik dat ik mijn kinderen (2 en 4 jaar) niet aan het stomen krijg. Vraag: zijn er alternatieve behandelmethodes?

 3. Hoi Wim,

  Hoe hanteer je Fulvinezuur inhalatie bij kinderen? Ik vermoed dat kinderen niet zo te porren zijn voor het rustig inhaleren via een apparaat. Zijn er bijvoorbeeld alternatieven?

  Groet, Jaap

  • Hoi Jaap,

   Vanaf vrij jong zijn kinderen te motiveren om gebruik te maken van de Rhino inhalator. Vaak moeten ze de eerste keer spelenderwijs even over de streep geholpen worden maar daarna is het geen probleem. Bij baby’s en zuigelingen is het natuurlijk een ander verhaal. Je zou dan kunnen overwegen om samen met de zuigeling onder een doek te gaan zitten waarbij je dan samen de stoom inademt. Even behelpen, maar verrassend effectief. Gisteren nog een jong meisje met longontsteking behandeld, binnen 24 uur een zeer opmerkelijke verbetering.

   Mvg.

   Wim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s