Ccgforum's Weblog

Just another WordPress.com weblog

Alternatief Mexicaanse-griep vaccinatie

Een reactie plaatsen

Nu het moment naderbij komt van de grootscheepse vaccinatie campagne tegen de Mexicaanse griep wordt duidelijk hoeveel mensen nog twijfelen. Veel mensen benaderen ons met de vraag of er een alternatief is en wat dat dan zou zijn. Op basis van de laatste inzichten zetten we dat nog even op een rijtje voor u:

Als alternatief voor de griep vaccinatie kunt u het volgende overwegen:

1. Neem extra vitamine C (met name Vitamine C met Dihydroquercitine is een aanrader omdat het tweede ingrediënt de Vitamine C in het lichaam als het ware recyclet waardoor u meer rendement heeft). Vitamine C is in staat om elke virusinfectie te genezen als het maar in voldoende hoge dosering wordt ingenomen. Neem standaard 50 mg/kg lichaamsgewicht per dag en in tijden van griep kunt u dat ophogen tot 10 of meer gram/dag. U kunt meer vitamine C innemen totdat u er diaree van krijgt, we noemen dat met een Engelstalige aanduiding de ‘bowel tolerance’. Neem ten minste 6 gram Vitamine C (volwassenen), moeders die borstvoeding geven kunnen hun baby beschermen door zelf veel vitamine C in te nemen. Voor babies onder het jaar geldt in het algemeen 100 mg per maand leeftijd in de vorm van gebufferde vitamine C

2. Uitgebreidere homeopatische griepprofylaxe:

  • Polyinfluenzinum, maar in afwijking van het normale jaarlijkse protocol, als volgt:
  1. Eerste dag: 30K
  2. Tweede dag: 200K
  3. Derde dag: MK
  4. Vierde dag: XMK, steeds 2 korrels onder de tong laten smelten, gedurende die tijd en circa 15 minuten ervoor en erna niet eten, drinken of tandenpoetsen.
  • Anas barbariae
  1. Eerste dag: 30K
  2. Tweede dag: 200K
  3. Derde dag: MK
  4. Vierde dag: XMK, steeds 2 korrels onder de tong laten smelten, gedurende die tijd en circa 15 minuten ervoor en erna niet eten, drinken of tandenpoetsen. U neemt dus dagelijks 4 korrels, 2 van het eerste en 2 van het tweede homeopatische middel.

Deze twee kuren dienen elke 2 weken herhaald te worden tot de pandemie helemaal over is en er dus geen besmettingsgevaar meer is. Beiden homeopatische middelen kunnen via CCG voor u worden aangevraagd. Het wordt dan direct naar uw adres gezonden.

3. Voor mensen die erg gevoelig zijn voor het krijgen van luchtweginfecties is het zeer effectieve Fulvinezuur aan te bevelen. De stof onder de naam CHD-FA kent een speciale variant die voor inhalatie gebruikt kan worden, en met behulp van de Rhino inhalator is dat een eenvoudige handeling. Als onderhoud en ter preventie 2x daags 2-3 minuten stomen. In geval van een infectie elke 2-3 uur. Verder informatie over werkwijze en verkrijgbaarheid kunt u krijgen bij het CCG in Zeewolde, 0365224145 of via info@ccgonline.eu

Ook in geval er reeds sprake is van een infectie met het Mexicaanse griepvirus is het gebruik van Vulvinezuur (stomen) zeer aan te bevelen.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Verder nog actief binnen een tweetal andere bedrijven die primair gericht zijn op gezondheid, gezondheidsbevordering en verbetering van vitaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s