De cijfers liegen er niet om, de ziekte van Alzheimer is bezig een wereldwijd probleem van ongekende omvang te worden. Een recent in de US uitgevoerde studie voorspeld dat in 2050 circa 8,8 miljoen mensen Alzheimer zullen hebben, tegen 3,1 miljoen nu.
Voor Europa komen de getallen neer op circa 7,2 miljoen nu en 16,5 miljoen in 2050.
Nu zullen de meeste ziekten een multicausale achtergrond hebben, wat betekent dat er meerdere factoren zijn die gezamenlijk zorg dragen voor het ontstaan van de ziekte. Er zal vast ook wel een genetische component aanwezig zijn.
Echter sommige factoren zijn te vermijden en toch wordt er maar weinig aandacht aan besteedt.
Dr. Hugh Fudenberg, een immuno-geneticus en behorende tot de 13 meest vooraanstaande biologen in onze tijd met meer dan 850 wetenschappelijke publicaties in gerenommeerde wetenschappelijke vakbladen, heeft onderzocht dat mensen die 5 achtereenvolgende jaren een griepspuit hebben gekregen in de periode 1970-1980 (onderzochte periode) maar liefst een 10x grotere kans hadden op het krijgen van Alzheimer op latere leeftijd in vergelijking met mensen die slechts 1 of 2 griepspuiten hadden gehad in die periode. Dr. Fudenberg heeft o.a. voor de WHO (World Health Organization) gewerkt maar werd in 1995 uit zijn ambt gezet vanwege ‘onethisch en onprofessioneel gedrag’, een lot wat veel klokkenluiders in de medische hoek beschoren is.
Wat kan een verklaring zijn voor het door Fudenberg aangetoonde verband? De griepspuit bevat Thiomerosal een organische kwikverbinding. Kwik is een voor het menselijk organisme zeer schadelijke stof. Dr. Boyd Haley, hoogleraar en voorzitter van het Departement of Chemistry aan de Universiteit van Kentuky, Lexington, heeft uitvoerig onderzoek gedaan inzake kwik vergiftiging en de hersenen. Haley’s onderzoek heeft een mogelijk verband tussen kwikvergiftiging en ziekte van Alzheimer aangetoond. In een artikel dat hij samen met onderzoekers van de Universiteit van Calgary publiceerde stelde hij dat “zeven van de karakteristieke markers waar we naar zoeken om de diagnose Alzheimer te kunnen stellen, konden worden geproduceerd in normaal hersenweefsel, of celcultures van neuronen, door de toediening van extreem lage doseringen kwik.
Daarnaast zijn er serieuze twijfels over het nu van de griepspuit campagnes die ieder jaar weer grootschalig worden ingezet. In het British Medical Journal stond onlangs een artikel te lezen van Tom Jefferson, de coördinator op het gebied van vaccins bij de Cochrane Collaboration. Hij schreef dat het de hoogste tijd wordt om vaccinatiecampagnes te herevalueren aangezien de effectiviteit van de griepspuit nogal gehinderd wordt door het feit dat influenza virussen er door de frequente mutaties elk jaar anders uitzien. De griepsoorten van het vorig jaar, waarop het vaccin gebaseerd is, geven nou eenmaal geen immuniteit tegen de virussen die dit jaar de kop opsteken.
Een gewaarschuwd mens telt voor 2 en hier misschien wel voor meer. En dan te bedenken dat er een onschuldige variant is op de griepspuit, deze is gebasseerd op een homeopatische bereiding van hetzelfde vaccin en wordt via de mond ingenomen. Is zeker even effectief, geeft geen kwikbelasting en mensen ontwikkelen na de inname geen griep, wat veelal wél gebeurd met de griepspuit.
november 6, 2009 om 5:08 pm
Hoe heet dat homeopatische griep vaccin en waar haalt men het?
november 6, 2009 om 5:25 pm
Voor informatie over de Homeopatische griepprofylaxe (geen vaccin) verwijs ik je naar een eerder bericht dat deze week op de weblog is geplaatst.
Er is een recept van een homeopaat voor nodig om het te krijgen. Je kunt desgewenst contact opnemen met info@ccgonline.eu
Mvg. Wim
september 26, 2010 om 4:14 am
LS,
heb gepobeerd een mail te sturen naar info,zie hierboven , maar mijn mail is terug gekomen.wil graag homeopatische griepprofylaxe,waar je dit en bij wie je moet wezen ,dank u
vriendelijke groet
h.nauta
oktober 18, 2010 om 3:07 pm
Beste Helena,
U kunt de homeopatische griepprofylaxe bestellen via het volgende nummer: 036-5224145.
Met vriendelijke groet,
Wim
oktober 27, 2010 om 9:37 pm
ben patiente van broncoëxtasïeen met scillaire disfunctie en pseudonomas aerigunosas. ben 62 jaar. dokters insisteren om een griepspuit te nemen aangezien ik tot de risicogroep behoor. Is een homeopatische griepspuit even doeltreffend voor mij?
Dank U voor uw toelichting.
mvg, Christianne coenegracht
oktober 28, 2010 om 6:46 am
In principe wel, maar gezien uw korte beschrijving van uw gezondheidstoestand kan ik daarvoor geen verantwoordelijkheid nemen tenzij ik in staat zou worden gesteld om uw actuele gezondheidssituatie te beoordelen en een gepast totaal advies te geven.
Mvg. Wim
oktober 11, 2017 om 11:09 pm
Goededag
heeft u ook een nieuwsbrief.
Kan ik info sturen naar de ggz medewerker.
Ik mag hem altijd mailen.
grt ellen.
oktober 12, 2017 om 4:46 am
Nee, helaas heb ik momenteel geen nieuwsbrief. Mvg. Wim