Just another WordPress.com weblog

Vereniging tegen Kwalzalverij krijgt nul op request!

Een reactie plaatsen

De bovengenoemde Vereniging die in den lande algemene bekendheid geniet vanwege de niet aflatende kruistocht tegen alles wat niet-regulier is in de geneeskunde, heeft voor de tweede maal nul op request gekregen. Lees hierover meer op de uitstekende website van het IOCOB.

Het is goed nieuws dat deze vereniging nu eindelijk eens op z’n nummer wordt gezet. Het is goed dat we kritisch zijn en dat moet ook, maar dan naar beide zijden. Die genuanceerdheid ontbreekt volledig bij genoemde vereniging. Met een fundamentalistisch aandoend fanatisme bestrijd ze alle niet-reguliere geneeskunde met een inzet die zelfs Don Quichote zou doen verbleken.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s