Just another WordPress.com weblog

Vaccinaties: weet wat u doet!

Een reactie plaatsen

Voor veel mensen is informatie van de overheid en de reguliere medische sector de enige bron van informatie over vaccinaties waarop ze zich baseren. Dat is verontrustend als je bedenkt hoeveel belastende informatie er is over de mogelijk schadelijke effecten van vaccinaties. Je mag van weldenkende en verantwoordelijke mensen verwachten dat ze zich grondig verdiepen in een behandeling die grote risico’s met zich mee kan brengen.

De website van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken is een betrouwbare informatiebron die de andere kant van vaccineren laat zien. Neem hiervan kennis voordat u zichzelf of uw kinderen aan deze potentieel gevaarlijke behandeling bloot stelt.

Auteur: Wimsview

Sinds 1986 actief in de Complementaire Geneeskunde, met een speciale belangstelling voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie. Ik ben gespecialiseerd in de toepassing van het Biomatrix theory systeem model (G.G. Járos e.a.) in de gezondheidszorg. De hierdoor ontwikkelde systeemdiagnostische en therapeutische visie op gezondheid en ziekte is uniek en wordt middels supervisie en training doorgegeven aan collega's.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s